GARANTIE

Oferim GARANTIE PE VIATA tuturor papioanelor, la sistemul de prindere is la cusaturi. Nu face obiectul garantiei degradarea materialului in urma purtarii, spalarii sau depozitarii inadecvate.

Pentru returnarea unui produs in garantie, inainte de a trimite produsul trebuie sa ne contactati la office@papionas.ro in vederea stabilirii datelor expedierii.

Politica de RETUR

Conform O.G. 130/2000, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. BIG AGRO 2007 S.R.L nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, urme de folosire, etc.