Mituri despre papioane – Partea a II-a

5. Papioanele sunt greu (a se citi imposibil) de legat

Nu pot să cred că acest mit există încă, dar il voi desființa. Nu doar desființat, va fi ucis și îl vom face să sufere! Sunt sigur că cei care propagă acest mit fals fac parte din una din categoriile de mai jos:

  • Nu a încercat niciodată să lege un papion. Unora doar le place să fie negativiști. “ah, ceva ce n-am mai făcut până acum! Nah, n-aș încerca ceva nou, cred că e destul de complicat, de ce să îmi bat capul”
  • Nu a purtat niciodată pantofi cu șireturi. Pentru că legarea unui papion e cam același lucru cu legatul șireturilor, doar că o faci la gât. Principiul e același.
  • Are o formă avansată de artită. Aici trebuie să fiu sincer: dacă ai o astfel de afecțiune, într-adevăr, sa legi un papion poate fi extrem de complicat. Dar chiar și în acest caz, PapionAȘ by Alexandru Ștefănescu îți oferă soluția: papioane care nu trebuie legate!

Și, în cazul papioanelor care trebuie legate, dacă tot consideri ca sunt greu de aranjat, măcar ai decența și recunoaște că sunt extrem de ușor de dezlegat! Ori și asta este extrem de dificil?

6. Papioanele se poartă doar cu smochinguri

Am discutat puțin despre asta la mitul nr 1, dar hai să aprofundăm problema.

Poți purta papion, în principiu, cu orice poftești…dar întrebarea nu era dacă poți purta papion la echipamentul sport de mers la sală, corect?

Deci hai să ne concentrăm pe sacouri.

Un papion drăguț, purtat la un sacou care să îți vină bine este o alternativă perfect acceptabilă la o cravată. Nu alege papionul pentru altceva, decât pentru a nu purta același lucru în fiecare zi a vieții tale.
Renunță la jachetă, poartă un cardigan în V. Asortează papionul cu niște bretele snazzy. Sau poartă-l cum vrei tu, dar nu îți ține papioanele la cutie, în așteptarea ocaziei pentru un smoching.

7. Papioanele te fac gras

Vei auzi asta de la multe persoane și deși există o oarecare posibilitate să reducă din alungirea gâtului, efectul este atât de mic, încât nu ai nici un motiv ca asta să te țină departe de a purta un papion cool oricând ai chef. În plus, PapionAȘ by Alexandru Ștefănescu îți oferă soluții colorate, papioane cu dungi diagonale care reduc efectul de “îngrășare”.

In concluzie

Sunt o mulțime de tipi care pur și simplu disprețuiesc papioanele și vor inventa orice scuză ca să nu le poarte. E ok, trebuie să existe și genul ăsta de oameni.
Scopul meu este să inspire pe ceilalți, cei care încă se întreabă dacă un papion ar fi o alegere bună și se lovesc de diverse mituri care îi împiedică să facă ce au chef și sa poarte ce le place.
Sper că ți-am oferit destule motive și încă nu știu dacă mai exista și alte mituri despre papioane pe care le vrei spulberate. Dacă ai tu altele, nu ezita să le lași în comentarii. Le voi discredita. Promit!

Și te mai rog ceva: distribuie acest articol, ca să putem pune punct aberațiilor despre papioane!

Şi nu uita! Papioanele sunt cool!

Acest magazin este închis pentru o perioadă nedeterminată . Nu putem onora comenzi . Refuză