Trece papionul pe agenda ta în 2016

În ceea ce privește papionul, părerile au fost, sunt și vor fi mereu împărțite. De la rădăcinile croate din 1970 și până astăzi, papionul a fost iubit și criticat. Au trecut însă vremurile în care lumea se uita ciudat la persoanele care purtau papion la un eveniment.

Noi suntem de părere că puteți purta papion la multe din evenimentele din agenda 2016, să-l asortezi ușor și să arăți foarte bine în orice ocazie. Singura regulă e să fie întotdeauna accesoriu la o cămașă. E important să verificați gulerele cămășilor din garderobă, pentru că papionul nu se potrivește oricărui tip de guler. Urmăriți construirea unui echilibru între guler și papion. În general gulerele mici, înguste, sunt cele mai potrivite pentru a fi accesorizate cu un papion. Urmăriți ca marginile papionului să fie undeva între marginile exterioare ale ochilor și lățimea feței. În rest, nu prea aveți de ce să vă faceți griji pentru formatul puloverului, cardiganului, vestei sau sacoului.

Pentru cei mai sceptici dintre voi, recomandarea noastră e să încercați cu un model uni color, pentru început. Odată ce vă obișnuiți cu acest accesoriu, vă va face plăcere să vă jucați cu tot mai multe modele și culori.

Petrecerile sunt o ocazie numai bună pentru a vă obișnui cu gândul că purtați papion. Aveți astfel libertatea de a experimenta diferite culori, modele și texturi. Încercați cu papioane din bumbac, lână, denim sau chiar cu papioane din lemn. Cele din catifea și mătase sunt mai potrivite pentru ținutele formale. Ocaziile mai pretențioase necesită mai multă atenție în alegerea unui model și material adecvat. Îndrăzniți și achiziționați papioane personalizate, din materiale și cu diferite tematici.

Papionul și-a câștigat popularitatea, în ultimii ani fiind din ce în ce mai  îndrăgit și de femei. Papioanele simple și papioanele-fundiță pentru femei transformă instant ținuta într-una foarte chic, indiferent că e alăturată unei cămăși sau unei rochii. Veți avea succes cu siguranță și veți ieși în evidență adăugând un papion care să se potrivească personalității și evenimentului la care participați.

Veți întâlni persoane care poartă un papion în cadrul ținutelor pentru o varietate de evenimente: întâlniri de afaceri, cocktail-uri, nunți, evenimente corporate, chiar și în îmbracămintea de zi cu zi. Vă încurajăm să experimentați. Treceți în agendă papionul și anul acesta.

Acest magazin este închis pentru o perioadă nedeterminată . Nu putem onora comenzi . Refuză